BIZNIS FITNES

U saradnji sa vašom kompanijom možemo da vam ponudimo posebne uslove koje možemo prilagoditi zahtevima i potrebama vaših zaposlenih.
BIZNIS FITNES paket uključuje kombinaciju fitnesa, pilatesa, yoge, plesa (Zumba).
Cena navedenog paketa bi se formirala na osnovu broja vaših zainteresovanih zaposlenih. Treninge je moguce organizovati posle radnog vremena kao i u ranim jutarnjim časovima pre radnog vremena.
Odobravamo i dodatne popuste na sve grupne treninge ukljucujuci i decu ukoliko sklopimo korporativni ugovor na godinu dana, uz odredjene uslove.
Ukoliko vam nešto od ponudjenih uslova odgovara, možemo vam poslati raspored radi lakše organizacije.

BODY DEFINITION

Za mišiće koji su bili zapostavljeni, ovo je pravi trening. Program se sastoji od zagrevanja (vežbe oblikovanja i rastezanja), glavnog dela u kome je akcenat dat na mišiće butina, stomaka i zadnjice rastezanja. Body Definition doprinosi skladnom oblikovanju i definisanju tela, jačanju, i poboljšanju fleksibilnosti svih mišićnih grupa uz pomoć rekvizita. Trening moze biti prilagodjen i vezbacima koji nisu bili aktivni neko vreme.

BODY SHAPING

Ovo je popularni program vežbanja namenjen vežbačima koji žele srednji ili umereno jak intezitet vežbanja. Body shaping ima usmerenost ka pravilnom držanju tela, ojačavanju mišića, pojačavanju izdržljivosti, snage, kontrole i opštoj relaksaciji. Ovaj program podrazumeva vežbe kako u stojećem stavu tako i na parteru, sa ili bez rekvizita ( trake, tegići,male i velike lopte,steperi, palice). Vežbe oblikovanja predstavljaju vežbe snage i izdržljivosti uz korišćenje sopstvenog opterećenja, namenjene zatezanju i oblikovanju muskulature. Koncentrišu se na mišice koji su važni za držanje tela, dok se poseban akcenat stavlja na kritične tačke ženskog tela – stomak i glutarnu regiju.

NAPOMENA: Sve vežbe se izvode u mestu i ne sadrže skokove i trčanje uz mogućnost da ako postoji želja vežbača može da se ubace vežbe sa elementima aerobnog treninga.

BASIC STRETCHING

Savremeni način života smanjio je pokretanje naših mišića i zglobova tokom dana. Prinudni položaji tela tokom dugog sedenja za kompjuterom ili ispred televizora, kao i povećanje nivoa stresa na poslu i u svakodnevnom životu doprinose osećaju umora, bolovima u mišićima i zglobovima i opštim padom energije.

Basic stretching može pomoći da se sa svakodnevnim aktivnostima nosimo bez osećaja umora. Korist je višestruka: smanjuje napetost u mišićima, povećava obim pokretljivosti zglobova, poboljšava koordinaciju pokreta, pojačava cirkulaciju u svim delovima tela, podiže nivo energije u organizmu. Takođe, redovno vežbanje pomaže uspostavljanju dobrog fizičkog, mentalnog i emotivnog zdravlja.

Program basic stretching-a sastoji se prevashodno od raznovrsnih vežbi kontrakcije i istezanja, kojima se u laganom tempu jednočasovnog vežbanja aktiviraju sve mišićne grupe. Ovakvim vežbanjem jača se tonus mišića i podstiče njihova fleksibilnost i dobra pokretljivost zglobova.